Siirry sisältöön
Uutta! Nyt malleihin saatavilla myös lamellihirsi.

Asiakkaan oma malli

Voit tilata meiltä hirsihuvilat, hirsimökit, hirsisaunat sekä erilaiset hirrestä valmistetut piharakennukset myös omien piirrustustesi pohjalta.

Jätä meille tarjouspyyntö ja lataa mukaan pdf-tiedosto, jossa on piirrustukset nähtävissä, niin teemme sinulle tarjouksen unelmiesi mökistä.

Tutustu asiakkaittemme räätälöimiin erikoisratkaisuihin.

Kuvagalleria

Ole hyvä ja lähetä meille tarjouspyyntö.

Toimitamme sinulle tarjouksen 10 vuorokauden sisällä.

Tietoja mökkimallistosta

mallisto_kansi_pieni

Lataa esite kuvaa klikkaamalla (pdf)

Toimitus sisältää hirsikehikon kehikon pystytystarvikkeilla ja puuosatoimituksella, sekä pääpiirustukset. Puuosatoimitus käsittää rakennukseen tarvittavat puutavarat sekä ovet ja ikkunat. Tarkemman toimitussisällön kehikon pystytystarvikkeista ja puuosatoimituksesta saatte tarjouksen yhteydessä. Toimitukseen sisältyy aina kattavat pystytysohjeet, joissa kerrotaan mm. varastoinnista, kehikon pystytyksestä ja hirsirakenteen painumisesta.

Palveluihimme kuuluu tarvittaessa myös hirsikehikon pystytys, vesikattotyöt sekä toimituksen rahdit rakennuspaikalle. Laajempia asennustöitä suoritamme syksyisin ja talvisin.

Oman malliston lisäksi toteutamme myös asiakkaan ideoimia malleja. Rakennukset suunnitellaan asiakkaan omien piirustusten mukaan tai yhteistyössä MX-Suunnittelun kanssa. MX-Suunnittelu, Rakennusarkkitehti Juha Mäkinen, Puh. 050 528 2718.

 

Hirsikoot

Pyöröhirret

Lammellihirret

 

Lamellihirsien pääasiallinen soveltuvuus:

  • 88x192 mm - kesäsaunat ja pienet mökit
  • 113x192 mm - kesämökit, ei ympärivuotiseen käyttöön, suosittu koko
  • 134x192 mm - huvilat, talvikäyttöön soveltuva, suosittu koko
  • 202x220 mm - omakotitalo käyttöön

Jokaisen mallin yhteydessä mainitaan suositeltava hirsikoko.

Rakennusten pinta-alojen tulkinta

Kerrosala lasketaan ulkoseinien ulkopintojen mukaisesti ja siihen lisätään parven korkeudeltaan yli 1600 mm oleva osa. Rakennusoikeus menee kerrosalan mukaisesti. Parvissa on ilmoitettu koko pinta-ala, mukaan lukien alle 1600 mm. Kokonaiskäyttöala lasketaan jokaisen kerroksen ala mukaan lukien seinät, parvekkeet, terassit ja katokset.