Siirry sisältöön

Hirsirakentajat

Karvian Hirsirakentajat on karvialainen yritys ja intohimonamme on hirsirakentaminen. Olemme rakentaneet vuodesta 1995 ja työllistämme tällä hetkellä viisi rakentamisen ammattilaista. Toimitamme unelmamökkejä ja rakennuksia kaikkialle Suomeen.

Rakentaminen tapahtuu osittain tehtaalla ja osittain tontilla. Hirsikehikot esikootaan ja numeroidaan tehtaalla, jolla varmistetaan hirsien sopivuus ja mitoitus. Sen jälkeen hirret paketoidaan siististi oikeaan järjestykseen. Tämä mahdollistaa tontilla vaivattoman pystytyksen tehtaalta tulevien ohjeiden mukaisesti. Hirret säilytetään ja käsitellään aina hallissa suojassa säältä.

Toteutimme asiakastyytyväisyystutkimuksen yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun ja ProAgrian kanssa. Oli ilahduttavaa huomata, että kaikki vanhat asiakkaat suosittelisivat yritystämme tutuilleen. Sinäkin voit luottaa meihin ja antaa unelmasi käsiimme!

Saavuttamiamme palkintoja ja saavutuksia

  • Kunniamaininta Vuoden Maatila -kilpailussa Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton johtokunnan puheenjohtajan Michael Hornborgin toimesta.
  • Karvian vuoden yrittäjä 2013. Palkinnon myöntäjä Karvian yrittäjät.
  • Suomen yrittäjien hopeinen ansiomerkki tunnustuksena yksityisen yrittäjyyden hyväksi suorittamasta työstä. Palkinto myönnetty 15.11.2014.
Suomen vahvimmat Karvian Hirsirakentajille on myönnetty Suomen vahvimmat -sertifikaatti

AA -luottoluokitus on korkein yksityisen elinkeinon harjoittajan luottoluokitus.

 

Yhteistyökumppanit

 

Karvian Hirsirakentajien video