Siirry sisältöön
Uutta! Nyt malleihin saatavilla myös lamellihirsi.

Hirsihuvilat

Hirsihuvila mallistomme on monipuolinen. Hirsihuviloissa olemme huomioineet erilaisia toiveita ja tarpeita. Kaikki hirsihuvilat on toteutettavissa myös peilikuvana ja pihapiiri voidaan haluttaessa rakentaa useasta erillisestä hirsirakennuksesta.

Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tiheäsyistä talvikaadettua mäntyä. Hirsihuvila voidaan sopimuksesta valmistaa myös asiakkaan omista puista. Hirsirakentajat suosittelevat hirsivaihtoehtoja talvikäytön mukaan. Vahva pyöröhirsi pitää talvisin lämmön paremmin sisällä ja näin ollen soveltuu paremmin ympärivuotiseen käyttöön.

Hirsihuvila 80

Hirsihuvila 80 Hirsihuvila 80 on edustava huvila, joka sisältää omakotitalon…

Merikotka 75

Merikotka 75

Merikotka 75 Merikotka 75 on moderni pyöröhirsimökki.

Ukkometso 75

Ukkometso 75 Ukkometso 75:ssä on kaikki mitä huvilaltasi tarvitset.

Hirsihuvila 60

Hirsihuvila 60 Hirsihuvila 60 on suunniteltu käytännölliseksi ja hyvin neliönsä…

Asiakkaan oma malli

Asiakkaan oma malli Voit tilata meiltä hirsihuvilat, hirsimökit, hirsisaunat sekä…

Tietoja mökkimallistosta

mallisto_kansi_pieni

Lataa esite kuvaa klikkaamalla (pdf)

Toimitus sisältää hirsikehikon kehikon pystytystarvikkeilla ja puuosatoimituksella, sekä pääpiirustukset. Puuosatoimitus käsittää rakennukseen tarvittavat puutavarat sekä ovet ja ikkunat. Tarkemman toimitussisällön kehikon pystytystarvikkeista ja puuosatoimituksesta saatte tarjouksen yhteydessä. Toimitukseen sisältyy aina kattavat pystytysohjeet, joissa kerrotaan mm. varastoinnista, kehikon pystytyksestä ja hirsirakenteen painumisesta.

Palveluihimme kuuluu tarvittaessa myös hirsikehikon pystytys, vesikattotyöt sekä toimituksen rahdit rakennuspaikalle. Laajempia asennustöitä suoritamme syksyisin ja talvisin.

Oman malliston lisäksi toteutamme myös asiakkaan ideoimia malleja. Rakennukset suunnitellaan asiakkaan omien piirustusten mukaan tai yhteistyössä MX-Suunnittelun kanssa. MX-Suunnittelu, Rakennusarkkitehti Juha Mäkinen, Puh. 050 528 2718.

 

Hirsikoot

Pyöröhirret

Lammellihirret

 

Lamellihirsien pääasiallinen soveltuvuus:

  • 88x192 mm - kesäsaunat ja pienet mökit
  • 113x192 mm - kesämökit, ei ympärivuotiseen käyttöön, suosittu koko
  • 134x192 mm - huvilat, talvikäyttöön soveltuva, suosittu koko
  • 202x220 mm - omakotitalo käyttöön

Jokaisen mallin yhteydessä mainitaan suositeltava hirsikoko.

Rakennusten pinta-alojen tulkinta

Kerrosala lasketaan ulkoseinien ulkopintojen mukaisesti ja siihen lisätään parven korkeudeltaan yli 1600 mm oleva osa. Rakennusoikeus menee kerrosalan mukaisesti. Parvissa on ilmoitettu koko pinta-ala, mukaan lukien alle 1600 mm. Kokonaiskäyttöala lasketaan jokaisen kerroksen ala mukaan lukien seinät, parvekkeet, terassit ja katokset.